Добре дошли в EKMAUTO

всички резервни части с до 35 % отстъпкаблагодарим Ви за вашето доверие.

Добре дошли в EKMAUTO

В сайта има интегриран модул (каталог), за търсене на авточасти по марка и модел на производител, за да преминете към каталог натиснете бутон АВТОЧАСТИ.

Добре дошли в EKMAUTO

Телефон за връзка:0878 53 43 46/0876 43 95 00 / 0877 92 25 00

Добре дошли в EKMAUTO

Безплатна доставка до адрес за гр.Пловдив

I.G.A.T.

I.G.A.T. - това е синоним за разработването и производството на висококачествени добавки и смазочни материали за голямо разнообразие от приложения.
 
Откакто редица специалисти обединиха своето ноу-хау в IG.A.T. AG през 2002 г. предлагаме пълна гама от добавки, смазочни материали за автомобили, индустриални масла и продукти за поддръжка на автомобили като немска компания.
 
Само за няколко години, I.G.A.T. AG успя успешно да се утвърди на пазара на смазочни материали. Нашата международна дистрибуторска мрежа гарантира, че можете да се разпореждате с нашите продукти и услуги в две трети от света.
 
Неговото цялостно продуктово портфолио от стандартни и специални смазки за голямо разнообразие от приложения прави I.G.A.T. AG, една от водещите смазочни компании за транспортния сектор и промишлеността, включително охлаждащи смазочни масла, масла и антикорозионни масла.
 
I.G.A.T. винаги има съответният продукт PLATINUM за Вас. Осигуряваме оптимален профил за ефективност и удобни за потребителя функции на продукта, така че да можете да се съсредоточите върху основната си дейност.
 
Нашата система за управление на качеството DIN ISO EN 9001: 2008 гарантира, че никой продукт не напуска фирмата ни без най-задълбоченото тестване на качеството. Високото качество на стандарта на I.G.A.T. Продуктите на PLATINUM се осигуряват от нашите продуктови мениджъри и инженери, които подпомагат нашите клиенти с цялостна услуга, свързана с приложенията, и гарантират правилното прилагане на нашите продукти. В допълнение към това, фирмата е сертифицирана и в съответствие с ISO 14001.
 
I.G.A.T. AG се отличава с висококачествени продукти "Made in Germany" на атрактивни цени, съчетани с перфектно обслужване. Нашите продукти отговарят и надхвърлят най-строгите международни стандарти, включително API и ACEA, както и широка гама от OEM спецификации за полезни и лекотоварни автомобили.
Подредба:
Показва:
Списък Икони
Добре дошли в EKMAUTO
Почистване на DPF/FAP филтри и катализатори
 
Услуги:
 
Почистване на DPF
Машинно почистване на ДПФ - филтър за твърди частици. Отнема от 2 до 4 часа.
 
Почистване на FAP
Машинно почистване на ФАП - филтър за твърди частици. Отнема от 2 до 4 часа.
 
Почистване на катализатор
Машинно почистване на катализатор. Отнема от 2 до 4 часа.
 
Монтаж и демонтаж
Монтаж и демонтаж на DPF, FAP филтър или катализатор. Отнема от 1 до 3 часа според вида на превозното средство.
При получаване на Дпф филтър за почистване се извършва първоначален детайлен оглед на състоянието му. Ако подлежи на почистване, ще получите допълнителна информация за точната цена и времетраенето на услугата. След почистване на дпф филтъра следва процедура по изсушаването му (тъй като не се поставя веднага на автомобила). Регенерирайте вашия филтър и му придайте нов живот! Окончателна цена можем да дадем след оглед на автомобила.
 
 

Ценова листа

Автомобили

Джипове

Бусове

Камиони

DPF филтър

210 лв. - 300 лв.

250 лв. - 350 лв.

350 лв.

500 лв.

FAP филтър

210 лв. - 300 лв.

250 лв. - 350 лв.

350 лв.

500 лв.

Катализатор

210 лв. - 300 лв.

250 лв. - 350 лв.

350 лв.

500 лв.

Монтаж и демонтаж

от 50 лв.

от 50 лв.

от 50 лв.

от 50 лв.

За клиенти извън Пловдив,

DPF/FAP филтри и катализатори, могат да бъдат пращани до нас чрез Спиди или Еконт, след обработване,почистване и изсушаване,съответната част се праща до Вас чрез куриер.

Добре дошли в EKMAUTO

BMW X2 (2018) PRODUCTION

https://www.youtube.com/watch?v=pGqPjYALB50

Добре дошли в EKMAUTO

Авточасти.Онлайн магазин за авточасти.autodoc.Авточасти промоция,ниски цени.autodoc.Авточасти топ цени.autodoc.Авточасти цени без аналог.

  • I.G.A.T.
  • Total
  • MOTUL
  • FUCHS
  • Castrol
  • SELENIA
  • HEPU